terug

Ter vervanging van een zieke collega zoeken wij per direct een

(Kinder-) Verpleegkundige

Je werkt op minimaal 2 locaties. Meerdere locaties is ook mogelijk, dit in samenspraak met de leidinggevende. Mogelijke locaties van ’t Kabouterhuis: Amstelveen, Amsterdam Zuid-Oost, Noord en Zuid.

Functieomschrijving

Als verpleegkundige verleen je gespecialiseerde verpleegkundige en medische zorg aan de jonge kinderen die in zorg zijn bij ’t Kabouterhuis. In samenwerking met de kinderarts ben je verantwoordelijk voor de triage, het bieden van administratieve ondersteuning aan de kinderarts, het regelen en doen van gehoor- en visusscreening en waar nodig advisering t.a.v. lopende verpleegkundige behandelingen. Je draagt bij aan het verpleegkundige deel van het hulpverleningsplan. Je zorgt dat orthopedagogisch medewerkers bevoegd en bekwaam zijn in onder andere het omgaan met medicatie.

Functie-eisen

 • Je hebt in ieder geval een opleiding tot verpleegkundige op Mbo niveau 4.
 • Het is een pre als je;
  • Een aantekening kinderverpleegkunde hebt en/of;
  • Ervaring in een soortgelijke functie hebt binnen de GGZ, Jeugdzorg, GGD of kinderafdeling van een ziekenhuis;Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je luistert goed, bent sterk in probleemanalyse en denkt in oplossingen;
 • Je kan goed plannen en overzicht houden in de diversiteit aan taken, onder andere door het werken op meerdere locaties;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld;
 • Je bent administratief zeer sterk en accuraat;
 • Je bent goed op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen in de jeugdgezondheidszorg;
 • Regelmatige werktijden i.v.m. dagbehandeling.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3. 431,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, scholingsmogelijkheden en korting op OV‑jaarkaarten. De functie is vanwege ziektevervanging tijdelijk ( half jaar), met de mogelijkheid tot verlenging. De functie binnen ’t Kabouterhuis is mogelijk te combineren met een andere baan (2e baan) elders. De 12 – 24 uur worden evenredig over de overeengekomen locaties verdeelt.

Informatie

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw de Leeuw op 020 -8100360.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als (kinder)verpleegkundige bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het fomulier in. Je hoort dan zo spoedig mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
terug
Back to top