Training Kinderen die Opvallen (KDO)

Voor professionals werkzaam op kinderdagverblijven en voorscholen.

Een training waarin je leert problemen vroegtijdig te signaleren en signalen van opvallend gedrag bespreekbaar te maken met de ouders.

Onze aanpak is praktisch van aard; aan de hand van jouw voorbeelden worden situaties besproken en bekeken welke aanpak het beste werkt. Jij krijgt handvatten mee om afwijkend gedrag te duiden en ermee om te gaan binnen je werk.

Er zijn verschillende trainingen, zowel op MBO- als HBO-niveau, basis- en verdiepingstrainingen. Thema’s van de verdiepingstrainingen zijn: baby’s, gedrag op de groep, gesprekken met ouders, traumasensitief werken.

Voor professionals werkzaam in Amsterdam 
De gemeente Amsterdam financiert de Kinderen die opvallen-trainingen voor alle professionals die werken in de kinderdagopvang in Amsterdam. Per organisatie en per training kunnen zich maximaal drie medewerkers kosteloos inschrijven. Meld je snel aan, want de trainingen zitten snel vol. Een overzicht vind je op het aanmeldformulier voor de trainingen.

Training op maat
Alle trainingen kunnen ook in-company worden gegeven, dus volledig toegespitst op jouw specifieke organisatie of situatie. Voor kinderopvangorganisaties binnen en buiten Amsterdam. We stellen dan samen met jouw organisatie het programma op. Het kan bijvoorbeeld om een middag maar ook om een twee lesdagen gaan.

Deel je wensen met ons! Neem contact op met de Jonge Kind Academie via jongekindacademie@kabouterhuis.nl of via 020 – 5171 316.

Of vul dit contactformulier in en dan nemen wij contact met jou op.

Deel dit op:
Back to top