Voor onze OR zijn we op zoek naar een Ambtelijk secretaris, 5 uur per week.

Functieomschrijving

De kern van de functie betreft de inhoudelijke voorbereiding van alle vergaderingen van de OR waarbij jouw werkzaamheden liggen op het gebied van coördinatie, (agenda) planning, communicatie en advisering. Je weet alles van de WOR en overige wettelijke procedures die van belang zijn voor ondernemingsraden. Vanuit je professionaliteit en expertise denk je mee met de OR-leden en geef je advies op alle aspecten die komen kijken bij de organisatie van de OR. Dit betekent dat je alle ontwikkelingen op de betreffende terreinen volgt. Naast alle verslaglegging van de OR vergaderingen is de communicatie naar buiten toe ook jouw verantwoordelijkheid. In het kader van de voorbereidingen van de OR-vergadering fungeer je ook als contact persoon voor de directie. De OR overleggen vinden conform rooster plaats op de woensdagen. Overige werkafspraken worden in overleg met de voorzitter van de OR gemaakt.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij opzoek naar iemand met minimaal een HBO werk- en denkniveau met kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsraden in het bijzonderder van de Wet op Ondernemingsraden (WOR). Binnen deze functie verwachten we dat je tactisch en diplomatiek te werk kan gaan, goed kan onderhandelen en adviseren en tevens instaat bent om objectief naar zaken te kunnen kijken. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn een must

 Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 7, minimaal € 2210,52 en maximaal €3159,16 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pauline Prins-van Tets, voorzitter OR, P.vanTets@kabouterhuis.nl of telefonisch via 06 16971613.

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag? Solliciteer dan voor 15 november 2019 door HIER te klikken.

Vergeet bij het invullen van het sollicitatieformulier niet je motivatiebrief en CV toe te voegen.

 Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top