terug

De Jonge Kind Academie (JKA) is op zoek naar een enthousiaste collega in de functie

Administratief Medewerker

Externe en interne trainingen

Algemeen

’t Kabouterhuis is hèt expertisecentrum voor het jonge kind. Via de Jonge Kind Academie (JKA) maken wij kennis van ‘t Kabouterhuis toegankelijk en beschikbaar voor alle professionals rondom het jonge kind. De JKA organiseert interne scholing voor alle Kabouterhuis-medewerkers, maar is ook opgericht om de deskundigheid van alle professionals, buiten onze organisatie, die direct of indirect met jonge kinderen werken, middels trainingen en opleidingen te vergroten.

De JKA is een klein en groeiend team, nog volop in ontwikkeling en wil nieuwe initiatieven ontplooien en kansen in de markt benutten. Het vergroten van de bekendheid van (het aanbod van) de JKA en het op orde houden van de administratie van de activiteiten is van belang. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die ons op administratief gebied gaat ondersteunen.

Functiebeschrijving

De werkzaamheden van deze functie richten zich op alle administratieve bureauzaken. Zo coördineer je de interne scholing en voer je alle benodigde administratieve en logistieke werkzaamheden van A tot Z uit, je ondersteunt op administratief en logistiek gebied externe trainingen, je onderhoudt de website van de JKA en verricht diverse ondersteunende werkzaamheden voor het team JKA. Als (eerste) aanspreekpunt ben jij de schakel tussen onze interne en externe klanten en de JKA. Als er iets te regelen valt dan neem jij initiatief en zorg je dat het geregeld wordt, of je doet voorstellen aan de teamleden JKA. Voor de uitvoering van je werkzaamheden werk je samen met de manager JKA, de accountmanager voor externe trainingen, de trainers en natuurlijk onze in- en externe klanten.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Kwaliteit-, resultaat- en klantgerichtheid, zowel intern, naar de collega’s van ’t Kabouterhuis, als naar de externe opdrachtgevers
  • Accuraat en goed in plannen en organiseren
  • Zelfstandig, oplossingsgericht, proactief en creatief
  • Sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Aantoonbaar zeer goede beheersing van Microsoft Excel, Word en Outlook

Arbeidsvoorwaarden

  • Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 6 maanden (16 uur tot 20 per week, verdeeld over 3 dagen) met mogelijke verlenging.
  • Salarisinschaling gebeurt conform de CAO-Jeugdzorg, schaal 6 minimaal € 2.053,91 en maximaal € 2.920,07 bruto per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week).
  • ’t Kabouterhuis kent een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV-jaarkaarten.
  • De werkzaamheden vinden plaats op Kabouterhuislocatie Zuid.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona van Meurs (i.vanmeurs@kabouterhuis.nl of 06 2461 8645) of via solliciteren@kabouterhuis.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk 30 augustus 2019 via het online formulier. Het formulier vind je HIER.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijkwaardige geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Deel dit op:
terug
Back to top