terug

Wij zijn per 1 mei 2019 op zoek naar een:

 

Administratief Medewerker voor 24 uur per week

’t Kabouterhuis heeft vorig jaar een vestiging in Leiden geopend. Vanuit deze locatie bieden wij ambulante Jeugd GGZ-zorg aan kinderen van 0 – 7 jaar en hun ouders, uit de regio Holland-Rijnland. Vanuit de vestiging in Leiden biedt een multidisciplinair team geïntegreerde zorg voor ouder en kind. Het huidige team bestaat onder andere uit: een kinder- en jeugdpsychiater, kinderarts, psychotherapeut, GZ-psycholoog, basis psycholoog en gezinsbegeleiders, waaronder IMH-specialisten-DAIMH.

Wij bieden vanuit deze locatie uitsluitend ambulante J-GGZ-zorg. Voor kinderen die in aanmerking komen voor een eventuele deeltijdbehandeling of andere JOH-hulp, zoeken wij de samenwerking met verschillende partners in de regio en met onze locatie Hoofddorp.

Functieomschrijving

Als administratief medewerker bied je secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning. Je plant, organiseert en notuleert zowel inhoudelijke als organisatorische besprekingen en overleggen. Daarnaast verzorg je de correspondentie en de administratie die voortkomt uit de behandeling van de cliënten en houd je de cliëntendossiers bij. Je hebt zowel een rol in de front-office met cliënten, als wel achter de schermen waar je zorgt voor een perfecte organisatie.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO- opleiding. MBO+ of HBO denkniveau is een pre;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie (binnen de jeugdzorg is een pre);
  • Je hebt kennis van- en inzicht in administratieve (werk)processen;
  • Je hebt kennis van het registratiesysteem Care-4 en je kan goed overweg met het MS-office pakket;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kan goed plannen, organiseren en structureren;
  • Je bent een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken;
  • Je bent pro actief, klantvriendelijk, nauwkeurig, probleemoplossend en representatief;
  • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen, werktijden en locatie worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie tot en met 31 december 2019. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring in schaal 6, minimaal € 2.053,91 en maximaal € 2.920,07 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. ’t Kabouterhuis bied je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ank Deckers, Regiomanager Organisatie a.i., locatie Leiden via mailadres: A.Deckers@kabouterhuis.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan uiterlijk 18 april 2019 HIER het sollicitatieformulier in. Uiterlijk twee weken na sluitingsdatum hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
terug
Back to top