terug

 

Wij zoeken voor de volgende locaties Jeugdzorgwerkers C:

 • Jeugdzorgwerker C locatie Zuid- Oost – 24 uur per week voor de duur van een half jaar (werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag) Dit betreft een VVE-MOC groep in samenwerking met Swazoom.
 • Jeugdzorgwerker C locatie West – 24 uur per week voor een jaar (werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag)
 • Jeugdzorgwerker C – Project SJSO – 11 uur per week

Functieomschrijving

Als Jeugdzorgwerker C bied je aan jonge kinderen met complexe problematiek, groepsbegeleiding en behandeling aan. Je begeleidt de ouders in het praktisch omgaan met het kind. Er vindt een intensieve multidisciplinaire samenwerking plaats en er wordt gewerkt vanuit de IMH visie van kind in context.

Je bent verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, je verzorgt voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en je onderhoudt contacten met ouders/verzorgers

Specifiek voor ons project SJSO – Specialistische Jeugdhulp in het Speciaal Onderwijs zoeken wij een Jeugdzorgwerker C. Deze functie is eventueel te combineren met één van de andere vacatures. Vacature 11 uur per week tot half augustus 2020.

In het kader van het project SJSO (specialistische jeugdzorg binnen het speciaal onderwijs) zoeken wij een Jeugdzorgwerker C voor onze inzet op SBO de Kans. Binnen de school wordt ondersteuning geboden aan individuele leerlingen. Daarnaast worden groepen kinderen begeleid en vind inhoudelijke ondersteuning van de leerkracht plaats.  De werkdagen zijn in overleg.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH/Uitstroomprofiel jeugdzorgwerker, HBO-jeugdzorgwerker en/ of Pedagogiek richting jeugdzorgwerker);
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
 • De ontwikkeling van jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen ( je bent cultureel sensitief).
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.
 • Het is een pre als je ervaring hebt: met de doelgroep jonge kinderen met autisme en ontwikkelings-/ veiligheids-/ hechtingsproblematiek; in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg; met de coaching van leidsters op kinderdagverblijven en/of scholen;
 • Je hebt ervaring in het werken met ouders thuis;
 • Je werkt vanuit de IMH visie;
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van je werkervaring wordt het salaris bepaald. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3.4315,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV‑jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met: de afdeling P&O solliciteren@kabouterhuis.nl of telefonisch via 020-6445351.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Jeugdzorgwerker C bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Stuur je sollicitatie in door HIER het sollicitatieformulier in te vullen.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Deel dit op:
terug
Back to top