Voor de locatie Hoofddorp zoeken wij een GZ Psycholoog/Orthopedagoog/generalist-in de rol van Regiebehandelaar voor 24-36 uur

Wij dragen de gedacht uit: ‘Problemen met en bij kinderen zo vroeg mogelijk signaleren en zo snel mogelijk interveniëren’. Waarom? Jonge kinderen ontwikkelen in een heel snel tempo cognitieve, motorische en emotionele vaardigheden. Het haperen of vastlopen van deze ontwikkeling heeft grote gevolgen, dus als behandeling nodig is, dan moet dat snel en intensief. Voor jonge kinderen hebben we veel lef nodig om buiten de begaande paden zo snel mogelijk hulp te bieden.

Ben jij de GZ Psycholoog die het lef heeft om buiten die paden te wandelen?

Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ambulante behandelingen bij jonge kinderen tot 7 jaar, met een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of met psychiatrische problemen.

Je bent de regiebehandelaar van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders, en mede behandelaren die betrokken zijn bij de behandeling. Jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.

Vanuit de IMH visie werken we vanuit “kind in context”, en zoeken we de beste ingang de ouder kind relatie zich positief te laten ontwikkelen. Je hebt affiniteit met de IMH visie en wilt je hier graag in ontwikkelen

FUNCTIE EISEN

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent (bij voorkeur) IMH specialist of in opleiding tot IMH specialist, of gaat deze volgen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;
  • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;
  • Je kan uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling;
  • Je bent ( bij voorkeur) bevoegd tot het geven van EMDR-behandelingen
  • De werkdagen voor deze functie zijn in overleg

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 12, minimaal € 3.431,71 en maximaal € 5.400,75 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Spuijbroek, Regiomanager Inhoud, p.spuijbroek@kabouterhuis.nl of telefonisch via 023- 5554411.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als GZ Psycholoog bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Reageer dan via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top