MOC ’t Kabouterhuis start een ASS (autismespectrumstoornis) groep in Amstelveen. Wij zoeken collega’s die deze groep mede opstarten waarbij MOC ’t Kabouterhuis de mogelijkheid biedt, je te ontwikkelen in diverse methodieken.

Wij zoeken per 1 januari 2020

Jeugdzorgwerker B (16-24 uur)

Jeugdzorgwerker C (24-28 uur)

MOC ’t Kabouterhuis start op de locatie Amstelveen een behandelgroep voor  jonge kinderen van 3 tot en met 5 jaar met autisme. De groep biedt kinderen met een (voorlopige) diagnose autisme en een gemiddelde intelligentie een nieuwe vorm van behandeling. De behandeling bestaat uit 6 maanden intensieve training en daarna 6 maanden voorbereiding op onderwijs. De kinderen met autisme (ook wel ‘ASS’ genoemd, dit staat voor autismespectrumstoornis) zijn gedurende 6 dagdelen bij ‘t Kabouterhuis op de behandelgroep bij de locatie Amstelveen. De groep bestaat uit maximaal 7 kinderen. De kinderen krijgen behandeling door uitsluitend opgeleide professionals. Deze begeleiders werken vanuit de IMH visie en  zijn getraind in PRT (Pivotal Respons Training) en ABA (Applied Behavior Analysis), en werken op indicatie vanuit de  TEACCH-methode. Vanuit de IMH visie werken we vanuit “kind in context”, en zoeken we de beste ingang de ouder kind relatie zich positief te laten ontwikkelen. Dit betekent dat je moet kunnen afstemmen op mogelijkheden en beperkingen van zowel ouders als kind. Je hebt affiniteit met de IMH visie en wil je hier graag in ontwikkelen. Wil jij je specialiseren op het gebied van autisme bij kinderen of heb je al ervaring, heb je de PRT opleiding gevolgd of ben je bereid deze te volgen? Heb je kennis van ABA of wil je daar kennis over opdoen? Ben jij iemand die de samenwerking opzoekt? Deze is belangrijk  zodat je samen met ouders, leerkrachten en MOC ’t Kabouterhuis zorgt voor groei in schoolse vaardigheden en daarmee zorgt voor “meer kans op school “ voor juist deze doelgroep die dat hard nodig heeft.

Jeugdzorgwerker B

Als Jeugdzorgwerker B bij ’t Kabouterhuis begeleid je gezinnen met jonge kinderen van 0 – 7 jaar. Op de locatie of bij het kind thuis. Je observeert, analyseert en begeleidt het gezin, met de inzet van diverse methodieken. Jouw focus ligt op het coachen van ouders in het omgaan met autisme waarbij je gebruik maakt van PRT /ABA technieken. Je beschikt over de juiste diploma’s. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2.454,34 en maximaal € 3.665,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Jeugdzorgwerker C

Je biedt aan jonge kinderen tot 7 jaar met een autisme achtergrond,  individuele  en/of groepsbegeleiding en behandeling aan. Je werkt niet alleen op één van de locaties van ’t Kabouterhuis, maar ook in de leefomgeving van het kind. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, verzorg je voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en onderhoud je contacten met ouders/verzorgers. Je beschikt over de juiste diploma’s. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3.431,71 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies de Leeuw, Regiomanager Organisatie, a.deleeuw@kabouterhuis.nl of telefonisch via 020 8100360.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Jeugdzorgwerker B of C bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 16 oktober . Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in. Het eerste gesprek vindt plaats op 24 oktober.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
Back to top