terug

MOC ’t Kabouterhuis zoekt een Manager Zorg voor 32 tot 36 uur per 1 september 2019. 

Functieomschrijving

Als Manager Zorg ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inhoudelijke zorg. Je volgt alle landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen binnen Jeugdzorg en GGZ op de voet en weet relevante ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk van ’t Kabouterhuis. Je bent in staat om het aanbod van ’t Kabouterhuis – al dan niet in samenwerking met ketenpartners – optimaal aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van onze doelgroepen in de verschillende regio’s. Je hebt daarbij oog voor kwaliteit en veiligheid, inclusief de eisen die door de wet worden gesteld aan veiligheid van informatie-uitwisseling. En, je weet ook bij medewerkers dit bewustzijn van kwaliteit en veiligheid hoog te houden.

Je bent verantwoordelijk voor de functionele aansturing van de Regiomanagers Inhoud. Je geeft geen hiërarchische leiding, maar weet hen vanuit een coachende rol met expertise en overtuigingskracht te ondersteunen en te betrekken bij alle ontwikkelingen op zorginhoudelijk gebied. Je draagt – in nauwe samenwerking met de Regiomanagers – zorg voor de implementatie van zorginhoudelijke richtlijnen en beleid.

De Regiomanagers Inhoud zijn op hun beurt het aanspreekpunt en de motivatoren voor de medewerkers uit de teams. De Regiomanagers Inhoud, Regiomanagers Organisatie en de medewerkers uit de teams vallen hiërarchisch onder de Manager Bedrijfsvoering. Samen met de Manager Bedrijfsvoering ben jij (mede)verantwoordelijk voor de totale aansturing van de uitvoerende teams. Als Manager zorg leg jij zelf verantwoording af aan de Directeur-Bestuurder.

Binnen de totale activiteiten van ’t Kabouterhuis stem je regelmatig met de Manager Innovatie  en met de Jonge Kind Academie af, met het oog op de ontwikkeling van opleiding, deskundigheidsbevordering, wetenschappelijk onderzoek.

Feeling met en verbonden blijven met de uitvoerende praktijk is essentieel voor het invullen van deze vacature. Het is daarom een must dat je cliëntenzorg binnen ’t Kabouterhuis in de rol Hoofdbehandelaar uitvoert, en blijft uitvoeren, voor minimaal 16 uur van je dienstverband.

Functie-eisen

  • GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of kinder– en jeugdpsychiater, ervaring in de JGGZ en/of een managementopleiding is een pre;
  • heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Hoofdbehandelaar en als (functioneel) leidinggevende aan een team van substantiële omvang;
  • heeft actuele kennis van relevante wet- en regelgeving,en van landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen binnen het werkveld Jeugdzorg en GGZ;
  • beschikt over een relevant netwerk binnen het werkveld Jeugdzorg en GGZ;
  • is pro-actief, zelfstandig maar ook teamspeler, nauwkeurig, betrouwbaar, probleemoplossend en communicatief vaardig;
  • kan goed plannen, organiseren en structureren;
  • heeft een pioniersgeest en een grote mate van flexibiliteit t.a.v. de invulling van deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is in eerste instantie voor bepaalde tijd. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van schaal 13 (minimaal € 3.912,33 en maximaal € 6.195,77 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband) op basis van opleiding en ervaring.

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met de Directeur-Bestuurder Lilian Tham op telefoonnummer 020-6445351 of via de mail l.tham@kabouterhuis.nl.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Manager Zorg bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 31 augustus 2019. Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in. Binnen twee weken hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
terug
Back to top