Home aaa
  HOME  >  


Medisch Orthopedagogisch Centrum 't Kabouterhuis is er voor het jonge kind met ernstige gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Wij helpen kinderen van 0 t/m 7 jaar met complexe combinaties van bijvoorbeeld autisme, agressie, trauma, angst, leerproblemen, eet- en/of spraak-taalstoornissen. Wij diagnosticeren, behandelen en helpen deze kinderen samen met het gezin hun weg te vinden in hun natuurlijke omgeving.


Laatste nieuws:

    Vooraankondiging congres 26-01-2017
Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan organiseren we donderdag 26 januari 2017 een jubileumcongres over hechtings- en traumaproblematiek bij het jonge kind: ‘In Holland staat een Huis - een goed begin, een investering in de toekomst'.
Lees verder....

   

Trainingen Mindful met je baby en peuter
In samenwerking met UvA Minds bieden wij twee trainingen Mindful parenting: voor moeders met baby's (0 tot 1,5 jaar) en voor moeders met peuters (1,5 tot 4 jaar). Deze trainingen gaan in het najaar van start. 
Lees verder....


   

Informatiemarkt jeugdhulp druk bezocht
23 en 24 mei vond in het Mathildepaviljoen van 't Kabouterhuis een informatiemarkt voor professionals plaats. 50 organisaties die specialistische jeugdhulp bieden in de regio presenteerden zich.   
Lees verder....

 

 jaarverslag 2015  

Jaarverslag 2015
Afgelopen jaar hebben wij weer veel jonge kinderen met ernstige emotionele, gedrags- en ontwikkelingsproblemen en hun omgeving kunnen helpen. De geboden hulp is in toenemende mate een geïntegreerde aanpak van jeugdhulp en GGZ-hulp.
Lees verder..

 

   

’t Kabouterhuis in nieuwsblad Jong aan de Amstel
In het nieuwste nummer van Jong aan de Amstel, een nieuwsblad over gespecialiseerde jeugdhulp in de regio Amsterdam, staan mooie artikelen over hechting tussen ouder en kind. 
 
Lees verder...

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

sitemap | disclaimer